logo transparend vojvodina uzivo

,

KAF „Inđija Indians “ šampioni Srbije

INĐIJA – Šampionsku titulu na Finalnom turniru Seniorske fleg lige Srbije 2023. osvojili su članovi ekipe „Inđija Indians “ na stadionu Fudbalskog kluba „Hajduk“ u Beški, koji je bio centar ovog sportskog dešavanja.
Foto: KAF „INĐIJA INDIANSI“

Finale između „Indiansa” i „Legionara” bilo je prava poslastica za navijače domaćina. „Indiansi”su dominirali terenom, a Stefan Borković se istakao sa četiri tačdauna. Кonačan rezultat bio je 40:6, potvrđujući „Indianse” kao nesporne šampione.

Foto: KAF „INĐIJA INDIANSI“

Povodom osvajanja titule, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak upriličio je prijem za šampione i čestitao na odličnom rezultatu. On je najavio i veću podršku iz budžeta, u skladu sa rezultatima, kao i bolje uslove za treninge, a članovi „Indiansa” izrazili su zahvalnost na sredstvima koja su do sada realizovana.

Foto: KAF „INĐIJA INDIANSI“

„Trijumf „Indiansa” na ovogodišnjem finalnom turniru potvrđuje dominaciju u domaćem fleg fudbalu. Sa ovakvim nivoom igre i organizacije, „Indiansi” postavljaju visoke standarde za budućnost ovog sporta u Srbiji.

Ovaj tekst je deo projekta Iđija uživo koji se sufinansira iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.