logo transparend vojvodina uzivo

,

Kada su najveća sniženja u godini?

SRBIJA – Iako su najveća sniženja obično krajem godine, to ne znači da ih pre toga nema, baš suprotno. Pored standardnih sezonskih, u određenim mesecima se mogu pronaći popusti na različite artikle. U nastavku teksta saznaćete koji mesec je idealan za kupovinu odeće, obuće, nakita, sportske opreme, bele tehnike i drugih proizvoda.

Proleće je uveliko tu, međutim na osnovu vremenskih oscilacija, ne možemo reći da je stiglo lepo vreme. Ukoliko ste već isplanirali šta ćete raditi tokom leta i gde ćete putovati, ovaj period je idealna prilika da kupite sve što vam je potrebno što se tiče letnjeg asortimana, jer su popusti do čak 30%. Drastičan popust možete pronaći na sve proizvode za sunčanje, kao i kupaće kostime.

Foto: Freepik/awesomecontent

JANUAR

Gledajući po mesecima, januar je svakako omiljeno doba za sve kupoholičare. Odeća, obuća, nakit, igračke, torbe, novčanici, bela tehnika i ostali artikli se u ovom mesecu mogu naći na popustu i do 50%.

FEBRUAR

Zatim sledi februar, odličan mesec, kao i januar za kupovinu svih artikala, sa za nijansu manjim popustima. Poznato je da se svakog februara održava i Sajam venčanja (Wedding weekend), samim tim u ovom mesecu su i odlični popusti za sve buduće mladence.

Pored toga, februar je i mesec poklona. Povodom Dana zaljubljenih, na sniženju su obično čokolade, parfemi, donji veš, plišane igračke i nakit.

Foto: Freepik/bearphotos

MART

Foto: Freepik

U martu počinje proleće, samim tim možete pronaći odlične popuste na kapute, čizme, rukavice i ostatak zimske opreme koja se nije rasprodala. Takođe, u pojedinim sportskim radnjama možete pronaći popuste na patike i ostalu sportsku opremu za trening.

Pored toga, povodom Dana žena koji se obeležava 8. marta, mogu se pronaći odlični popusti na parfeme i nakit. U periodu praznika Svetih četrdeset mučenika, u narodu poznatiji kao Mladenci, svi kućni aparati se nalaze na sniženju, obično oko 30%.

APRIL

Foto: Freepik/montypeter

Može se reći da je mesec april posvećen muškim kupcima. Ovaj mesec je idealan za kupovinu automobila, kako novih, tako i polovnih. Pored toga, u aprilu se održava i Međunarodni sajam nautike lova i ribolova, na kom svi lovci i ribolovci mogu pronaći opremu po povoljnijim cenama nego inače.

MAJ

Foto: Gradske info

Krajem maja, u Tržnim centrima se mogu pronaći odlična sniženja na odeću. Pored toga, maj predstavlja idealan mesec za putovanja po povoljnijim cenama. Naravno, u maju se održava i Međunarodni sajam poljoprivrede, na kom poljoprivrednici mogu pronaći svu opremu na jednom mestu.

JUN, JUL I AVGUST

S obzirom da u junu počinje sezona matura, pojedine radnje nude velika sniženja svečanu odeću i obuću. U ovom mesecu počinje leto, samim tim pojedine prodavnice bele tehnike nude do 30% popusta na klima uređaje.

Posle januara, jul je mesec najvećih sniženja što se tiče letnje odeće i obuće. U avgustu se mogu pronaći zadovoljavajući popusti na kozmetiku kao i belu tehniku.

SEPTEMBAR

Foto: Unsplash/ One Creative

Septembar – mesec u kom je na sniženju sve što podseća na lepo vreme. Lepa vest je da osobe koje imaju baštu ili se bave baštovanstvom, u ovom mesecu mogu pronaći odlične popuste u radnjama koje prodaju baštensku opremu.

S obzirom da školska godina počinje u septembru, u radnjama se mogu pronaći sniženja na školsku opremu.

OKTOBAR

S obzirom da je oktobar mesec knjige i pisane reči, svi ljubitelji knjiga pronaći će željeno štivo po povoljnim cenama. U ovom periodu popusti na knjige se kreću čak do 70% posto. Pored toga, u oktobru su i dalje na sniženju stvari za školu.

NOVEMBAR

Foto: Unsplash/freestocks

Novembar je svakako mesec popusta zbog dobro poznatog Crnog petka. Ove godine Crni petak (Black Friday) počinje 24. novembra i predstavlja jedinstvenu priliku da apsolutno sve moguće artikle nađete na sniženju.

Pored toga, u ovom mesecu se održava i Sajam nameštaja, samim tim, on predstavlja idealnu priliku za sve koji žele da se ponove novim nameštajem da pronađu svoj komad nameštaja po povoljnijim cenama.

DECEMBAR

Decembar, mesec dočeka Nove godine, ali i mesec u kom se slavi najveća porodična slava u Srbiji – Sveti Nikola. U ovom mesecu su na popustu vina, kafe, čokolade ali i putovanja.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store. 

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.