Kao prilog predlažemo krompir pire ili zdraviju varijantu – zelenu salatu sa mladim lukom.
Sastojci:
500 g mlevenog mešanog mesa
1 jaje
1 krompir
1 glavica crnog luka
vezica peršuna
so, biber, cimet
malo brašna
ulje za prženje
Priprema:
U meso stavite izrendan kropir koji ste dobro ocedili. Dodajte jaja, sitno iseckan peršun i luk, so, biber i cimet. Promešajte, pa pravite kublice. Uvaljajute ih u brašno i pržite u ulju dok ne dobiju zlatnobraon boju.
Pročitajte još:
Zašto maslac i jaja treba da budu sobne temperature?
Bez obzira da li ste kuvar početnik ili već iskusni po tom pitanju, sigurno ste naišli na neki recept koji naglašava da maslac i jaja treba da budu sobne temperature, te da ih ranije izvadite iz frižidera. I jako je važno da se na ovo ne oglušite da ne biste upropastili krajnji ishod. Izvadite ga na vreme […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.