Jovanu godinama zlostavljao Zoran Marjanović! Zbog ljubomore psihički i fizički ju je terorisao!

Zlatibor – Preduzetnica iz Niša Jovana Marjanović (54), koja je 26. decembra nađena mrtva na Zlatiboru posle četvorodnevne potrage, navodno je trpela zlostavljanje od svog bivšeg muža Zorana Marjanovića, tvrde njeni prijatelji.

 

 

Iako je, kako kažu oni koji su je poznavali, obdukcijom utvrđeno da Jovana nije ubijena, njene ćerke i najbliži prijatelji smatraju da je tragičnom ishodu doprinelo to što je „trpela pritisak od bivšeg supruga, koji ju je navodno godinama psihički i fizički maltretirao“. Da je pokojna žena imala ozbiljne probleme i da je bila pod pritiskom, potvrdile su i njene ćerke, a jedna od njih je prekjuče za Kurir navela „da je Jovana trpela pritisak od bivšeg muža zbog neke muške sujete, kao i da je policija upoznata sa svim detaljima“.

Nikakav brak

– Zoran Marjanović i Jovana su godinama bili u braku, dobili su tri ćerke, a Zoran je, kako se sada priča, očekivao da mu rodi sina. Brak im je navodno od samog početka bio nikakav, pravio joj je razne probleme, napatila se i namučila s njim. Samo ona zna šta je prošla, a bila je izuzetna žena, prelepa, sposobna, sportistkinja. Nažalost, Zoran je bio izuzetno ljubomoran – s tugom govori poznanik Marjanovićeve.

Kako objašnjava, bivši muž imao je i privatnu firmu. – I u poslu je pravio probleme, zaduživao se, zamerao ljudima…. – navodi prijatelj. – Čuli smo i da joj je Zoran zabranjivao da se vraća u kuću u Nišu, pa se veruje da su imali i neke neraščišćene imovinske odnose.

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.