POLICIJA SE OGLASILA ZBOG JOKIĆEVE BRAĆE: Posle haosa na NBA meču stigla nova reakcija!

Nikola Jokić dominira na NBA parketima, dok njegova braća Strahinja i Nemanja prave haos na tribinama. Denver je pobedio Lejkerse u drugom meču plej-of serije posle velikog preokreta i za to vreme je Strahinja Jokić na tribinama pesnicom udario jednog navijača, a sve to snimile su i kamere.

NBA liga pokrenula je istragu, a sada se oglasila i policija iz Denvera. Prema informacijama portala „TMZ“ i oni su započeli istragu zbog incidenta. „Još uvek niko nije podneo tužbu, niti se žrtva oglasila. Iz policije pozivaju svedoke i osobu koja je dobila udarac da se jave„, navodi se u tekstu

Na kratkom snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama vidi se kako dolazi prvo do koškanja i verbalne rasprave između Jokićeve braće i jednog čoveka. U narednom momentu vidi se i momenat kada je „sevnula“ pesnica i tada je Nikolina supruga Natalija sa ćerkom otrčala i uspela da smiri strasti. Za to vreme je čovek koji je udaren samo odšetao sa tog mesta.

 

Jasno je da će zbog svega ovoga novinari pred treći meč serije Nikolu više da pitaju o incidentu nego o samoj utakmici. Što se njegove braće tiče, čeka se odluka o eventualnoj kazni. Pojedini navijači traže da im se zabrani ulazak u dvoranu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.