Jokić u dresu Srbije? Pričao sam sa Pešićem, imamo plan

MVP NBA lige o igranju za nacionalnu selekciju

Superstar Denvera Nikola Jokić drugo proleće uzastopno je glavna vest širom planete. Sjajni srpski as odbranio je MVP priznanje u NBA ligi, a njegovi Nagetsi su mu u tu čast priredili veliko iznenađenje u rodnom Somboru, koji je poslednjih sati verovatno najviše spominjani grad na planeti.

– Pričao sam sa selektorom Svetislavom Pešićem. Imamo neki plan. Videćemo da li će to tako da bude. Videćemo još šta će se izdešavati. Ne mogu sada da dam odgovor, sačekaću još – rekao je Jokić.

Podsetimo, somborski deran je prošle godine šokirao deo srpske javnosti, kada je doneo odluku da propusti reprezentativno leto. Takva odluka jednom broju navijača je dodtno teško pala kada “orlovi” na kvalifikacionom turniru u Beogradu nisu izborili olimpijsku vizu, zbog čega su Jokiću dodatno zamerili na neodazivanju pozivu u nacionalni tim.

Da li će situacija ovoga puta biti drugačija u ovom trenutku je veoma teško nagovestiti. Međutim, raduje informacija da selektor Pešić i Nikola imaju nekakav dogovor, što ostavlja prostor za nadu da bi Srbija sa najboljim košarkašem sveta u sastavu mogla da napadne pobedničko postolje na predstojećem Eurobasketu. 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: