Jokić o potezu saigrača: “Hteo sam da ga udarim kad sam video šta radi”

Zanimljiva izjava srpskog asa

Govorio je Nikola Jokić na konferenciji za medije o Novaku Đokoviću, morao je i na jedno čudno pitanje vezano za statistku, dok je verovatno najzanimljiviji odgovor dao kada je u pitanju njegov saigrač Brus Braun.

Već smo pisali o tome kako je Jokić sa klupe slavio poene Brauna koji je bio neverovatan u poslednjoj četvrtini, a posle njegove trojke na minut i po do kraja bilo je jasno da Nagetsi dobijaju utakmicu protiv Majamija.

Međutim, iako je Denver imao +14 pre tih poena, Jokiću je zastala knedla u grlu tokom Braunovog šuta.

– Kada je napravio korak unazad, hteo sam da ga udarim. Ali kada je ubacio, bio sam toliko srećan – rekao je Jokić i dodao:

– Imamo još jednu utakmicu da pobedimo. Najviše mi se dopalo što se nismo opustili. Svaka utakmica protiv Majamija je teška. Kontrolisali smo veći deo ovog meča. Imali su nalete kada su prilazili, ali i tu smo iskontroilisali. Znamo kako se Majami oseća i kakav im je mentalni sklop, sigurno nećemo da se opuštamo u narednom meču.

Pohvalio je i Džamala Mareja.

– U potpunosti je sazreo kao igrač. Možda večeras nije pogađao šuteve, ali to je normalno u sportu. On je naš lider i svi ga pratimo.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: