Jokić o igranju na Mundobasketu: Ima vremena, odlučiću na leto

Do leta, čekamo na Nikolu

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić rekao je da u ovom trenutku ne razmišlja o tome da li će igrati za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu koje u avgustu ove godine organizuju  Japan, Indonezija i Filipini.

Nikola, u izjavi za Glas Amerike, kaže da je u ovom momentu najbitnije da se Srbija kvalifikovala na Mundobasket, a o svom učešću će odlučiti otom po tom. Sad je koncentrisan na sezonu Denvera koja ide u pravom smeru.

Somborac, iza kojeg su dve najbolje sezone u karijeri ovenčane MVP titulama, u aktuelnoj takmičarskoj godini juriša i na šampionski prsten, ali pred Nagetsima, trenutno prvoplasiranim na Zapadu, je izuzetno komplikovan posao. Jokić je rekao igra Denvera “malo pala u poslednje dve nedelje”, ali da su i dalje prvi u Zapadnoj konferenciji.

– Treba da se zabrinemo, ali treba da razmišljamo da se vratimo kako smo igrali. Jer je do tada radilo. Pobedili smo dve u gostima. Deset dana smo na putu, puno je to – kaže.

Dodaje da na svom parketu igraju dobro i samouvereno.

– To u plejofu ništa ne znači, zavisi koga ćemo da dobijemo od protivnika. Moje očekivanje je da prođemo prvu rundu, cilj je da idemo rundu po rundu, sigurno imamo šanse. Zanimljiva smo ekipa – kaže srpski košarkaš

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: