logo transparend vojvodina uzivo

JKP PUT: U toku asfaltiranje Svetozara Miletića i Fruškogorske u Bukovcu, radovi na još osam lokacija

NOVI SAD- Radnici “Puta” nastavili su radove na asfaltiranju i popravkama kolovoza u Rumenki, Petrovaradinu, Bukovcu i na više lokacija u Novom Sadu.

U Bukovcu će novim asfaltom biti presvučeno 300 metara ulice Svetozara Miletića, u kojoj su prethodnih dana izvedeni pripremni radovi, kao i Fruškogorska ulica.

Nastavljena je popravka kolovoza produžetka Karagače i dela Vezirca, kao i pripremni radovi za asfaltiranje Bukovačkog puta u Petrovaradinu, produžetka ulice Nebojše Glogovca u Rumenki i popravka kolovoza od broja 30 do broja 36 na Bulevaru kralja Petra Prvog u Novom Sadu.

U Gagarinovoj, Dr Hempta i Beogradskom keju kod ulice Miloša Bajića u Novom Sadu se odvijaju radovi na dovođenju raskopanih površina u ispravno stanje, dok se u Petrovaradinu u ulici Tunislava Paunovića nivelišu šahtovi, a u kraku Vezirca sa Bukovačkog puta kod br. 143 uređuju bankine.

Juče je asfaltirana ulica Dr Đure Jovanovića Kindera u Rumenki. Istovremeno, popravljen je tucanički kolovoz u ulici Donja Baranja u Bukovcu i u produžetku ulice Dositeja Obradovića.

I danas se na više lokacija izvode radovi na obeležavanju i održavanju saobraćajne signalizacije.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.