logo transparend vojvodina uzivo

JKP „Put“: Radi se u Kaću i još 14 lokacija

NOVI SAD – Ulicama u Kaću, koje su dobile nov asfalt, biće pridodata i ulica Branka Kozareva. To će biti osma ulica koja će biti presvučena asfaltom nakon pripremnih radova koji su započeti danas. Pored toga, u toku je asfaltiranje ulice Mihajla Pupina i popravka kolovoza u ulici Narodne vojske. U Čika Necinoj i Branka Radičevića se izvode radovi na uređenju bankina.

Pored Kaća, ekipe JKP “Puta” rade i u Sremskoj Kamenici, Petrovaradinu, Čeneju, Kovilju, Veterniku i Novom Sadu.

U ulici Sonje Marniković u Sremskoj Kamenici se popravlja tucanički kolovoz, dok se u ulici Dinka Šimunovića, koja je ranije asfaltirana uređuju bankine. U Ulici vojvode Bojovića u Veterniku nastavlja se popravka pešačke staze. U Čeneju se uz pripremne radove za popravku kolovoza na putu ka hmeljarniku, popravlja atarski put, a u Kovilju su nastavljeni radovi na uređenju atarskih puteva.

Foto: JKP Put

U ulicama Jana Husa, Javorovoj i Vidovdanskoj, kod OŠ „Duško Radović“ na Vidivdanskom naselju izrađeni su usporivači brzine od asfalta. U Glavnoj ulici nastavljeni su pripremni radovi za popravku kolovoza.

Obeležavanje i održavanje saobraćajne signalizacije izvršeno je u Tozinom sokaku, raskrsnicama Temerinskog puta i Dečanske, Venizelosove i Filipa Višnjića, kao i ulicama Kralja Petra Prvog i Svetosavskoj u Kaću.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.