logo transparend vojvodina uzivo

JKP „Put“: Popravke kolovoza na više lokacija, uređuju se autobuska stajališta, pešačke staze, atarski putevi

NOVI SAD – JKP „Put“ nastavlja radove u Ulici dr Mike Stojakovića. Pored stajališta za pešake danas se asfaltira i deo kolovoza u ovoj ulici, a popravke se izvode i na Kaćkom mostu.

Pored toga, u ulici Đorđa Nikšića Johana u toku je popravka pešačke staze, a u ulici Pariske Komune raskopana  površina se dovodi u tehnički ispravno stanje.

Natavljeni su radovi i u Veterniku i Futogu. U Veterniku se uređuje saobraćajna površćina kod Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju, a ulici Rade Kondića u Futogu, koja je asfaltirana prethodnih dana, danas se uređuju bankine. Bankine se uređuju i u delu Ulice profesora Grčića, koja je asfaltirana prethodnih dana, dok je u ulici Ružin gaj izrađen asfaltni usporivač brzine. Na teritoriji Kaća i dalje se uređuju atarski putevi.

Foto: JKP Put

U Futoškoj, na Futoškom putu, u Đorđa Nikšića Johana, Rodoljuba Čolakovića, raskrsnici Bulevara kralja Petra Prvog i Braće Jovandić, kao i raskrsnicama Grmečke i Rade Kondića u Futogu i Oslobođenja i Vojvođanske u Rumenki izvedeni su radovi na održavanju i obeležavanju saobraćajne signalizacije.

Pročitajte još: 

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.