logo transparend vojvodina uzivo

JKP „Parking servis” Novi Sad od sutra počinje sa sistemom elektronske kontrole naplate parkiranja

NOVI SAD – Od ponedeljka 15. januara JKP „Parking servis” Novi Sad primenjivaće sistem elektronske kontrole naplate parkiranja (”Scan Car”), koja će se vršiti iz vidno obeleženog automobila u pokretu.

S obzirom da se Nalog za plaćanje posebne parking karte više neće postavljati na vetrobransko staklo vozila, informacija o eventualno izdatoj elektronskoj posebnoj parking karti (ePPK) moći će da se pronađe na internet prezentaciji Preduzeća (www.parkingns.rs).

Takođe, u opticaju više neće postojati papirne parking karte – umesto toga naknada za parkiranje moći će da se plati kupovinom elektronske parking karte, na više prodajnih mesta u gradu (spisak prodajnih mesta može se pogledati na internet prezentaciji Preduzeća u sekciji Načini plaćanja/Elektronska parking karta, odnosno na: https://www.parkingns.rs/vesti/elektronska-kontrola-naplate-parkiranja

Građani koji su kupili veći broj papirnih parking karata mogu da ih iskoriste do 15. januara 2024. godine.

Uvođenjem ovakvog sistema kontrolisanja parkiranja, JKP „Parking servis” Novi Sad nastoji da drži korak sa vremenom i da jača i ubrzava elektronsko poslovanje.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.