JKP Drugi oktobar: Sa prvim danima proleća počelo i prolećno uređenje Vršca

VRŠAC – Radnici JKP “Drugi oktobar”, Sektora održavanje javnih površina, na terenu su i u svojim organizacionim jedinicama pripremaju se i izvode poslove uređenja javnih i javnih zelenih površina.

“Nega, orezivanje i zaštita drveća, nega travnjaka,okopavanje i fizičko hemijska priprema cvetnjaka je u punom jeku, nastavlja se sa zalivanjem sadnica posađenim u toku prolećne sadnje, ali se u staklenicima, plastenicima i rasadniku vrši priprema za prolećnu sadnju cveća, ukrasnog šiblja i sadnica koje će stići za neke od narednih sadnji”, kaže Velizar Vemić rukovodilac Sektora održavanja javnih površina.

Paralelno sa nabrojanim, odvija se priprema za postavljanje novog i zamenu starog mobilijara, klupa, senika i đubrijera, na trgovima i šetalištima, kao i postavljanje i zamena posuda za prikupljanje otpada.

“Povoljni vremenski uslovi idu u korist dinamike izvođenja radova, tako da se svi poslovi odvijaju po utvrđenom planu. Pozivamo građane da se pridruže našim akcijama uređenjem svojih dvorišta terasa i balkona i da dobrim primerima čuvaju urađeno i uređeno na javnim površinama, a ujedno se zahvaljujemo na razumevanju u zauzetosti javnih površina prilikom obavljanja ovih poslova”, dodao je Vemić.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: