JKP Drugi oktobar dostojno predstavio Vršac na komunalijadi u Kladovu

VRŠAC – Na 42. radničkim sportskim igrama zaposlenih u komunalnim preduzećima Vojvodine, koje su se održale proteklog vikenda na sportskim terenima u Kladovu, JKP “Drugi oktobar” je postigao zavidne rezultate i dostojno reprezentovao Grad Vršac.

Komunalne igre su prilika za razmenu iskustava, upoznavanje sa kolegama, rekreaciju i stvaranje timskog i takmičarskog duha, kako između radnih jedinica Preduzeća, tako i između svih zaposlenih u komunalnim delatnostima Vojvodine.

Sportski rezultati su posebna vrsta u tome ali smo posebno ponosni na rezultate u radnim disciplinama koje ove igre čine jedinstvenim. U radnim disciplinama košenje trave, orezivanje žive ograde, montiranje vodomera, rastavljanje i sklapanje radijatora, pražnjenje posuda za smeće i pranje ulica takmičile su se gotovo sve organizacione jedinice JKP Drugi oktobar i u svakoj od njih je osvojena medalja.

Konkurencija je bila izuzetno jaka. Rezultati pokazuju da permanentno podižemo kvalitet i brzinu usluga koje svakodnevno pružamo našim sugrađanima, a radnicima je satisfakcija da se njihov svakodnevni rad vrednuje i na ovaj način.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: