logo transparend vojvodina uzivo

JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin apeluje na građane da čuvaju životnu sredinu

ZRENJANIN – U okviru akcije “Da više ne budu šut i smeće, neka budu samo drveće i cveće“, radnici Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo” uredili su više javnih površina u gradu.

Jedna od površina koja je nedavno uređena je u ulici Jug Bogdana u naselju Lesnina.

Nakon današnjeg redovnog obilaska, dežurna služba ovog preduzeća, zatekla je veoma neprijatan prizor.

„ Pored kontejnera, a na površini gde je posađeno ukrasno šiblje, neko od nesavesnih građana ostavio je kabasti otpad. Čini se da neodgovorni pojedinici ne mare za naše molbe i trud koji svakodnevno ulažemo. Radnici JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin, poslu pristupaju vrlo odgovorno i pokazali su na različite načine da vole svoj grad.Budimo odgovorni i ne dozvolimo da se nešto slično ponovi. Apelujemo na sugrađane da ne uništavaju uređene površine već da se savesno ophode, jer je to u interesu svih nas“, poručili su iz ovog preduzeća.

Iz ovog preduzeća takođe dodaju, da je upravo ideja akcije bila da se očiste divlje deponije, posade nove sadnice i cveće, kako bi okolina bila čistija, zdravija i lepša za život i boravak svih građana.

 

Pročitajte još:

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Poštovana gospodo iz Čistoće i zelenila obraćate se gradjanima da paze na čistoću i životnu sredinu i to je ok ali ja vas pitam ima li grad KOMUNALNU POLICIJU koju ti isti gradjani plaćaju i koje nema ama baš nigde evo ko je video komunalca u gradu – NIKO – kontejneri za smeće izmešteni da bi se parkirali automobili,parkići na bagljašu pretvoreni u parkirališta i komunalaca nema nigde .Što ne prošetaju pa iskažnjavaju sve te par puta i eto reda -ali nemogu jer su plaćeni da nerade .Žalosno ali istinito

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.