logo transparend vojvodina uzivo

JGSP Novi Sad: Privremena izmena trase u Petrovaradinu – linije 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64, 69

NOVI SAD – U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 7:00 časova 29. 12. 2023. godine do 18:00 časova 02. 01. 2024. godine privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64 i 69 zbog zatvaranja Beogradske ulice i dela Preradovićeve ulice u Petrovaradinu, zbog održavanja manifestacije „Tesla – svetlosna galerija“.

LINIJE BROJ 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63 i 64

Smer iz Novog Sada

Nakon Varadinskog mosta autobusi će skretati desno na Kamenički put, desno na Kej skojevaca, desno u Reljkovićevu ulicu i saobraćati do Preradovićeve ulice, odakle će nastavljati redovnim trasama kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristiće se izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, te privremena stajališta u Reljkovićevoj ulici (ispred kbr. 42a) i Preradovićevoj ulici (naspram kbr. 47).

Smer iz Petrovaradina

Od raskrsnice ulica Preradovićeve i Reljkovićeve autobusi će saobraćati Reljkovićevom ulicom, levo Kejom skojevaca, zatim levo ulicom Prote Mihaldžića i nastavljati dalje preko Varadinskog mosta redovnim trasama kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno stajalište u Reljkovićevoj ispred kbr. 39 i privremeno stajalište na Keju skojevaca (neposredno pre uključenja na Varadinski most).

LINIJA BROJ 69

Smer iz Novog Sada

Nakon Varadinskog mosta autobusi će skretati desno na Kamenički put, desno na Kej skojevaca, desno u Reljkovićevu ulicu i saobraćati do Preradovićeve ulice, skretati desno u Preradovićevu ulicu, levo u Ulicu Dunavske divizije i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristiće se izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, privremeno stajalište u Reljkovićevoj (ispred kbr. 42a) i privremeno stajalište Dunavske divizije/Preradovićeva.

Smer sa Čardaka

Od raskrsnice ulica Dunavske divizije i Preradovićeve autobusi će skretati desno u Preradovićevu ulicu, levo u Reljkovićevu ulicu, levo na Kej skojevaca, levo u Ulicu Prote Mihaldžića i nastavljati preko Varadinskog mosta redovnim trasama kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremena stajališta u ulici Dunavske divizije/Preradovićeva, u Reljkovićevoj (ispred kbr. 39) i na Keju skojevaca – neposredno pre uključenja na Varadinski most.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.