JGSP: Izmene u saobraćanju autobusa tokom vikenda za linije 31, 32, 33

NOVI SAD – Zbog radova na rehabilitaciji kolovoza u Temerinu, do završetka radova i dalje je na snazi izmena trase kretanja autobusa na liniji 32 Novi Sad – Temerin i liniji 33 Novi Sad – Gospođinci (deo trase koja prolazi kroz Temerin).

Od 27. 11. 2023. godine autobusi u smeru iz Novog Sada do Rimskih šančeva saobraćaju redovnom trasom, na Rimskim šančevima kod Instituta za ratarstvo i povrtarstvo skreću levo, zatim produžavaju pravo do međunarodnog puta, skreću desno i nastavljaju pravo do Siriga, na ulasku u Sirig (kod benzinske stanice) skreću desno na siriški put prema Temerinu. Dolaskom u Temerin autobusi skreću levo u Novosadsku ulicu na redovnu trasu kretanja do okretnice u Temerinu, odnosno nastavljaju pravo prema Gospođincima (linija 33).

Zbog nemogućnosti tranzitiranja autobusa kroz Bački Jarak i potrebe da ovo mesto ima određenu prevoznu ponudu, tokom vikenda se deo polazaka sa linije 32 prebacuje na liniju 31 (Bački Jarak – od osnovne škole). Polasci koji neće saobraćati do i od Temerina, već do i od Vačkog Jarka su sledeći:

Foto: GSP Novi Sad
Foto: GSP Novi Sad

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.