Jeziva tragedija porodice iz Sremske Mitrovice: Muškarac se obesio na istom mestu gde i supruga, nakon smrti njihovog sina!

SREMSKA MITROVICA  – ” Povukao se, nije izlazio, patio je za njima…”

U mitrovačkom naselju Blok B, u Ulici cara Dušana danas oko 11 sati obesio se J.K. (69), na istom mestu u dvoristu porodične kuće, gde je samoubistvo izvršila njegova supruga u oktobru prošle godine.

Strašna tragedija zadesila je porodicu iz Sremske Mitrovice, kada je nakon smrti sina jedinca  Z.K. (39) u septembru prošle godine majka LJ.K. (74) izvršila samoubistvo vešanjem o drvo u dvorištu kuće, a danas se na isti način kao supruga ubio i J.K.

– Strašno! Poznavali smo komšinicu, bila je tiha, porodična žena. Ona i pokojni komšija radili su u Austriji i tamo ostvarili penziju. Pričalo se da se sin godinama borio sa narkomanijom, umro je mlad u septembru prošle godine – pričaju komšije iz ove mitrovačke ulice i dodaju:

– Majka k’o majka, nije mogla prežaliti sina jedinca, otišla je u smrt od  tuge za njim. Komšija ju je ispratio na večni put u oktobru prošle godine. Povukao se, nije izlazio, patio je za njima. Ne možemo da dođemo sebi, oduzeo je život na potpuno isti način, na istom mestu u dvorištu… tragedija.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.