Jermenovci: Srebrna plaketa za gazdinstvo porodice Moricz

Plandište – U Lokvama, na nedavno održanoj manifestaciji “Najbolja švargla”, Samostalna zanatsko trgovinska radnja “Moricz” iz Jermenovaca osvojila je prestižnu nagradu i srebrnu plaketu za najbolji proizvod – švarglu.

Porodično gazdinstvo familije Moricz-Pinter iz Jermenovaca se generacijama bavi proizvodnjom i preradom mesa i mesnih proizvoda. Svoje dugogodišnje iskustvo na ovom polju krunisali su sa nekoliko prestižnih nagrada i priznanja. Svoja znanja i iskustva prenose sa generacije na generaciju i kvalitet njihovih proizvoda nadaleko je poznat.

Za ovu porodičnu firmu pravljenje mesnih proizvoda, švargle, nije samo posao, već umetnost. Prema njihovim rečima švargla nije samo poslastica, već umetničko delo, koje se pravi u skladu sa tradicionalnim zanatskim tehnikama i najkvalitetnijim sirovinama. Uvek nasmejani, dobrog raspoloženja, porodica Moricz svaku manifestaciju i njihove posetioce dočekaju domaćinski, kako dolikuje. Svoj zanat, iskustvo i tehnike pravljenja prerađevina od mesa ljubomorno čuvaju, ali sa svakim posetiocem podele svoje proizvode i svojim kvalitetom garantuju da se kupac uvek vrati. A kad probaš tu švarglu, prosto ne može da se ne vratiš po još.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.