logo transparend vojvodina uzivo

Jermenovci: Nastavak radova na sanaciji putne infrastrukture

PLANDIŠTE – Na teritoriji Opštine Plandište nastavljeno je sa izvodjenjem radova na sanacija udarnih rupa na lokalnim saobraćajnicama. Nakon sanacije delova saobraćajnica u Plandištu i Hajdučici, radovi se nastavljaju na deonici puta Velika Greda – Jermenovci, od raskrasnice kod Čauša do ulaza u naselje Jermenovci.

Kompletnu realizaciju radova obišao je i predsednik Opštine Plandište Jovan Repac i tom prilikom izrazio je veliko zadovoljstvo što je pokrenuta realizacija ovog projekta i sto su se konačno ostvarili uslovi za nesmetan rad izvođača.

U prvoj fazi projekta sanirane su udarne rupe i depresije na kritičnim tačkama oko raskrasnica, priključaka na regionalne i magistralne saobraćajnice i delove lokalnih saobraćajnica. Nakon toga pristupa se saniranju delova saobraćajnica na putnim pravcima izmedju naseljenih mesta na teritoriji Opštine Plandišta. Nakon završetka radova u naselju Jermenovci i Barice, sanacija lokalnih puteva se prema planu izvođača radova nastavlja na deonici puta Stari Lec – Banatski Sokolac i deonici Plandište – Veliki Gaj.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.