logo transparend vojvodina uzivo

JELENA KARLEUŠA NA IZBORU ZA MIS SRBIJE: Ja nisam lepa žena, Snežana je prva na koju pomislim

Na izboru za Mis Srbije Jelena Karleuša govorila o lepim ženama u našoj zemlji.

Jelena Karleuša je večeras na manifestaciji izbora za Mis Srbije, a u žiriju je dobila mesto predsednice.

Odlučila je da se pojavi sa frizurom u stilu Merilin Monro, a uz holivudsku šminku i plastinastu periku, naglasila je i mladež na licu koji ponekad prikriva.

U beloj dugoj haljini i ogrtaču, Karleuša je pokrivena od glave do pete, osim efektnog horizontalnog dekoltea koji, takođe, asocira na zlatno doba Holivuda.

Foto: PrtSc/ Instagram/karleusastar

Ona je spremno odgovarala na pitanja novinara, počastvovana što predsedava žirijem koji bira Mis Srbije. Ipak, za sebe misli, kako kaže, da nije lepa žena.

„Srbija je poznata po lepim ženama. Sebe ne ubrajam u lepe, ali smatram da sam zabavna žena, nikako dosadna. Kada pomislim na lepu ženu, prva osoba koja mi je pala na pamet je Snežana Savić“, kazala je Jelena. Po njenim rečima, lepota nije dovoljna da bi žena bila fatalna.

Foto: PrtSc/ Instagram/karleusastar

„Zavodnice i fatalne žene su veoma specifične“, dodala je Karleuša, rekavši da na „muškoj planeti“, kakva je naša, žena treba i da koristi jedino lepo oružje, a to je lepota.

„Ova planeta bi bila savršena da njome vladaju žene, a muškarci treba da služe samo za produženje vrste“, kazala je Jelena. Na pitanja novinara u kakvom je statusu sa mužem Duškom Tošićem, odgovorila je da su u procesu sporazumnog razvoda.

 

Pročitajte još:

 

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.