Jehuda Bauer: Nije bilo genocida u Srebrenici! Najveći svetski autoritet za pitanja Holokausta i genocida stavio tačku na kampanju koja se vodi protiv srpskog naroda! (VIDEO)

BEOGRAD – Profesor Hebrejskog univerziteta u Jerusalimu Jehuda Bauer smatra se u stručnim krugovima najvećim svetskim autoritetom za pitanja Holokausta i genocida.

O tome svedoči i činjenica da kao počasni predsednik predvodi Međunarodnu alijansu za sećanje na Holokaust. U ekskluzivnom intervjuu rađenom za potrebe dokumentaranog filma “Anatomija obmane: Srebrenica” u produkciji Centra za društvenu stabilnost, profesor Bauer iznosi svoje stručno viđenje toga da li zločin u Srebrenici predstavlja genocid ili ne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Ovom izjavom Jehude Bauera, stavljena je tačka na bilo kakvu dalju raspravu o karakteru zločina u Srebrenici u domenu nauke i potpuno je ogoljena sramna politizacija zločina koja se sprovodi u cilju opšte stigmatizacije srpskog naroda.

Foto: Ilustracija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić izjavio je pre dva dana, gostujući na TV Pink, kako se nada da će se profesor Jehuda Bauer izjasniti po pitanju karaktera zločina u Srebrenici, što je ugledni izraelski profesor i učinio.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.