logo transparend vojvodina uzivo

Jedina boja koja će uvek, ali baš uvek biti pun pogodak u vašem ormaru, tvrdi stilistkinja! Nikada neće izaći iz mode i svima stoji savršeno, bez obzira na ten i boju kose

Neke stvari u vezi mode definitivno mogu da vas izlude, a jedna od njih je i boja sezone. Često je ta boja, koja je odjednom svuda oko vas, ona koja nije laka za nošenje i kombinovanje ili vam jednostavno ne pristaje dobro. S druge strane, svi znamo koliko malo boje može da znači za ženski garderober, koliko osveži i podigne stil.

Dobra vest je da ipak postoji boja koja je uvek u trendu, nikada do sada nije izašla iz mode i koja jednostavno odgovara svima! To je – crvena boja! Postoji odgovarajuća nijansa crvene za svakoga, bez obzira na boju tena i kose, piše britanska stilistkinja i modna novinarka Šejn Votson.

Ne možete da pogrešite sa crvenom haljinom. Baš nikada! To, na primer, nije slučaj sa barbi roze bojom, koja je obeležila prošlu sezonu, ona nikada neće imati taj svevremeni karakter. Sjajna stvar kod crvene je to što je smela i upečatljiva, ali takođe je nosiva i nekako neprolazna, što su kvaliteti koje druge iskričave boje nemaju.

Nijedna boja ne izdvaja iz gomile tako kao što to radi crvena. Crvena haljina je za ceo život. Ako je imate, čuvajte je, potpisujem da ćete je nositi narednih 20 godina!

Još je jedna dobra stvar u vezi sa crvenom bojom; svi su navikli na nju, tako da sa sobom ne nosi „prokletstvo“ boje sezone. Ne može da dosadi i daje vam slobodu da nosite dva puta istu stvar. Crvena je zagarantovani način da „podignete“ prigušene tonove na ostatku odeće, a ima ih mnogo ove sezone – braon, crna, siva, krem tonovi…

Ako govorimo o osvežavanju vaše garderobe ovog proleća/leta, onda je crvena definitivno savršena za to! Dublje nijanse trešnjacrvene su one za koje su se opredelili Gucci i Hermes u svojim novijim kolekcijama, ali su vatrenocrvene nijanse, one poput boje čili papričice ili vatrogasnog automobila, one koje zadržavaju svoju vrednost iz godine u godinu.

Evo kako na najlakši i najbrži način da uvrstite malo crvene u svoju garderobu:

Džemperi, kardigani ili sakoi u crvenoj boji
Pantalnone
Šik torbe
Crvene cipele
Usne u crvenoj boji

 

 

 

 

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.