Javio se čovek koji je jedini izludeo Mesija na SP i ponovo ga isprozivao

Veghorst je objasnio svoju stranu priče

Holandski reprezentativac Vut Veghorst jedna je od igrača koji su obeležili nedavno završeno Svetsko prvenstvo u Kataru, jer je za svega nekoliko minuta doveo u pitanje sigurnu pobedu Argentine nad Lalama.

Napadač Bešiktaša ušao je u igru u 78. minutu, pri rezultatu 2:0, za Gaučose, i sa dva gola je odveo meč u produžetke, kasnije i u penale. Potom je ušao u žestok klinč sa Argentincima, pogovoto sa Lionelom mesijem koji ga je isprozivao ispred kamera.

– Šta gledaš, glupane? idi tamo, budalo – vikao je Mesi Holanđaninu koji je u sredu popodne objasnio tu celu situaciju, posle meča turskog kupa sa Sanliurfasporom:

– Za mene su svi jednaki na terenu. Borili smo se i imali smo nekoliko trenutaka sa Mesijem tokom meča, što ga je možda iznenadilo. Mnogo ga poštujem. Jedan je od najboljih ikada. Posle utakmice samo sam želeo da pokažem poštovanje Mesiju, ali to očigledno nije bilo jasno. Dobro, barem se sada saznalo za moje ime.

Nastavio je Holanđanin da govori na tu temu.

– Samo sam hteo da se rukujem s njim, jer ga veoma poštujem. Ali bacio je ruku na stranu odbijajući pozdrav. Nije hteo da razgovara sa mnom. Moj španski nije baš dobar, ali je izgovorio reči nepoštovanja i to je bilo zaista razočaravajuće.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: