”Ja sam proklet, ali nisam kriv”: Lazar Galić prvi put izneo odbranu! Evo šta je kazao porodici dečaka koga je pregazio!

BEOGRAD – Nesreća se dogodila u Ulici Marijane Gregoran, a mali Stefan preminuo je posle nekoliko dana u bolnici.

Lazar Galić koji je optužen da je 17.jula na Karaburmi u Beogradu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je na pešačkom prelazu poginuo Stefan B., a njegovi brat i otac povređeni, danas je pred sudom izjavio saučešće porodici, navodeći da je uništio dve porodice.

Da podsetimo, nesreća se dogodila u Ulici Marijane Gregoran, a mali Stefan preminuo je posle nekoliko dana u bolnici. Galić je uhapšen, pa posle saslušanja pušten da se brani sa slobode. Nakon burne reakcije javnosti, Galiću, inače već osuđivanom za saobraćajke, određen je pritvor.

– Velika je tragedija, bol s kojim treba da živim, ne znam kako ću. Ja sam otac dva dečaka od 14 i 6 godina, želim da izjavim saučešće porodici, mada znam da im to sada ništa ne znači, uništen im je život. Uništio sam i njihove živote i živote moje porodice. To je jad koji me grize, da bar mogu da vratim vreme – rekao je Galić, koji je odlučio da danas prvi put iznese odbranu.

Rekao je i da misli da je proklet jer je ceo život okružen tragedijama.

Tagovi:

Pročitajte još: