“Ja sam profesionalna ljubavnica”

Gvinet Li (54), koja je već decenijama poslovna pratnja bogatim muškarcima, svakodnevno dobija poklone poput dizajnerskog donjeg rublja, skupocenih delova garderobe i putovanja, a jedno od poslednjih je bilo putovanje u Kostariku koje je koštalo 6.300 dolara.

Kako piše The Post, Li se trenutno viđa sa pet oženjenih muškaraca, a svi oni joj pružaju finansijsku podršku da bi živela u luksuzu. Kaže da joj omogućavaju da radi šta želi, kada želi, bez ograničenja i bez plaćanja.

“Mogu da radim šta god hoću, kad god hoću, bez pitanja i ograničenja, i što je najvažnije, sve besplatno”, kaže ona.

Njeni ljubavnici je vide kao “emocionalni odmor” i voljni su da troše velike sume novca na poklone kako bi je usrećili. Za svoj rođendan tražila je neke od najskupljih dizajnerskih komada nakita, garderobe i parfema, ali i umetnička dela.

“Osim parfema, cveća i donjeg veša, volim umetnost i umetnička dela, ona su uvek na mojoj listi želja”, dodala je Gvinet, a prenosi The Post.

Ključ njenog uspeha za održavanje distance od muškaraca s kojima je u vezi i činjenica da ne želi da zameni njihove supruge. Za nju, žena je majka dece, dok je ljubavnica neko sa kim muškarac može da pobegne od svakodnevnice.

“Biti ljubavnica znači zabavljati se, ali i stvoriti sigurno utočište za oboje, mesto gde možete uživati u malom bekstvu”, objašnjava ona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

 

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.