logo transparend vojvodina uzivo

Izmene u saobraćaju zbog najavljenih radova na putevima

saobraćaj stanje na putevima
BEOGRAD – Prema informacijama Puteva Srbije, danas do 15 časova izvode se radovi na košenju trave na bankinama, na državnom putu I A reda broj 2, na deonici Obrenovac – Ub u oba smera.

U zoni radova za saobraćaj su zauzete zaustavne saobraćajne trake.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Takođe, danas do 15 časova izvode se radovi na košenju trave na bankinama, na državnom putu I A reda broj 2, na deonici Ljig – Takovo, u oba smera.

Na auto-putu E-763 na deonici Preljina – Pakovraće u zoni tunela Trbušani zbog radova na kolovozu izmenjen je režim saobraćaja.

Danas i sutra ka Preljini saobraćaj će biti preusmeren na dvosmerno odvijanje u kolovoznoj traci ka Pakovraću, dok će od 13. do 17. septembra ka Pakovraću saobraćaj biti preusmeren na dvosmerno odvijanje u kolovoznoj traci ka Preljini.

Na Petrovaradinu zbog radova na rehabilitaciji mosta preko Rokovog potoka biće obustavljen saobraćaj u Preradovićevoj ulici od danas u 17 časova.

Saobraćaj za putnička vozila, vozila gradskog prevoza i teretna vozila do 8 t, odvijaće se ulicama Vuka Isakovića i Krajiškom.

Za teretna vozila preko 8 t, alternativni pravci su državni putevi Irig – Ruma, Ruma – Inđija i dalje ka Novom Sadu. Planirano trajanje radova je 60 dana.

Na auto-putu E-75 kod petlje Batajnica – Beograd najavljeni su radovi na rehabilitaciji vozne i zaustavne trake do 16. septembra do 15 časova.

Saobraćaj ka Beogradu se odvija preticajnim trakama oba smera.

Saobraćaj ka Novom Sadu se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75 kod petlje Trupale – Niš Jug u oba smera izvode se radovi na rehabilitaciji i trajaće do 30. septembra.

U zoni radova, za saobraćaj zatvorene zaustavne saobraćajne trake.

Na deonici Pančevo – Kovin najavljeni su radovi na rehabilitaciji koji će trajati do 04. novembra tokom svetlog dela dana, uz naizmenično propuštanje vozila, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.