logo transparend vojvodina uzivo

Izmene u saobraćaju zbog najavljenih radova na putevima

saobraćaj stanje na putevima
BEOGRAD – Prema informacijama Puteva Srbije, danas od 9 do 14 časova izvode se radovi na obeležavanju horizontalne saobraćajne signalizacije na državnom putu I A reda broj 1, u zoni petlje Bubanj Potok, u smeru ka Nišu.

Tokom izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena vozna saobraćajna traka, a radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na deonici Kokin Brod – Pribojska Banja – Jarmovac danas u periodu od 7 do 17 časova obustavlja se saobraćaj zbog asfalterskih radova.
Alternativni pravac je Kokin Brod – Bistrica – Priboj.

Kako je navedeno u saopštenju, na auto-putu E-75 u zoni petlje Batajnica do 30. avgusta do 10 časova najavljeni su radovi na rehabilitaciji vozne i zaustavne trake desne strane.

Za saobraćaj je zatvorena desna strana petlje Batajnica u smeru Novi Sad – Beograd.

U smeru ka Beogradu za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i preticajnom saobraćajnom trakom u smeru kretanja.

U smeru ka Novom Sadu saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na Obrenovačkom putu, u smeru ka Beogradu izvode se radovi na sanaciji klizišta „Duboko 3“ do 31. avgusta od 7 do 17 časova, radnim danima i subotom, uz naizmenično propuštanje vozila.

Kako je navedeno u saopštenju, na deonici Petrovaradin – Sremski Karlovci – Maradik od izlaza iz Sremskih Karlovaca ka Maradiku najavljeni su radovi na rehabilitaciji kolovoznog zastora u dužini od 400 metara do 24. septembra uz naizmenično propuštanje vozila.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.