logo transparend vojvodina uzivo

Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

saobraćaj stanje na putevima
SRBIJA – Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Vračev GajBanatska Palanka, od 07.08, zbog radova na rehabilitaciji puta, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Planirani rok završetka radova je 7.12.

Auto-put E-763, Ub Lajkovac, u smeru ka Pakovraću, radovi na izradi gabionskih zidova do 14.08.2023. g, od 7 do 15 č. Za saobraćaj zauzeta zaustavna saobraćajna traka.

Zrenjanin, zbog održavanja manifestacije „Dani piva“ U Zrenjaninu, na snazi će biti izmena režima saobraćaja od 7 č 08.08. do 12 č 14.08. Za saobraćaj će biti zatvoren deo ulice Vojvode Petra Bojovića i jedna saobraćajna traka ulice Nikole Pašića (saobraćajna traka za desno skretanje vozila u ulicu Petra Bojovića, kao deo kolovoza državnog puta I B reda broj 13). Tokom održavanja Manifestacije saobraćaj će se odvijati shodno privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

• U Divcima, od 07.08. – radovi na izgradnji pločastog propusta na trasi brze saobraćajnice, Loznica-Valjevo-Lazarevac, a u okviru izgradnje deonice Iverak-Lajkovac. Radovi će se izvoditi na levoj strani kolovoza, u smeru Mionica – Divci, a u zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Čačak Goričani, radovi na popravci pločastog propusta u Goričanima(Samaili), od 08.08. do 22.09. – uz naizmenično propuštanje vozila.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.