logo transparend vojvodina uzivo

Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Na petlji Beograd – Autokomerc, smer ka Šidu, od danas u 7 sati do 31. maja u 12 časova izvode se radovi na rehabilitaciji preticajne saobraćajne trake, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, petlja Velika Plana – petlja Lapovo, do 30. maja do 10 časova u toku su radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka u oba smera.

Za saobraćaj je zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka, u dužini od 500 metara, a saobraćaj na nadvožnjaku odvija se naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na putu Kumanica-Kamenjača, u Avramovićima zatvorena je deonica za sva vozila do daljnjeg zbog klizanja nestabilne kamene kosine koja preti da se obruši na kolovoz.

Alternativni putni pravac je preko Rimskog mosta do crkve u Kumanici.

Na auto-putu E-763, petlja Takovo – petlja Ljig, zona tunela Brančić, u smeru ka Beogradu, danas od 9 do 17 časova izvodiće se radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima, uz zauzeće zaustavne trake na izlasku iz leve tunelske cevi.

Na putu Ugljarevo – Vrnjci, na mostu preko Zapadne Morave, danas od 8 do 16 časova izvode se asfalterski radovi uz naizmenično propuštanje vozila.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.