Izmene u režimu saobraćaja zbog radova na putevima

BEOGRAD – Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Gradina, na ulazu u zemlju zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, dok je na prelazu Preševo, na ulazu zadržavanje 80 minuta, a na izlazu 40 minuta.

Na graničnom prelazu Gostun, na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju 30 minuta, a na ulazu 60 minuta.

Na prelazu Jabuka prilikom ulaska u zemlju putnička vozila čekaju 60 minuta, na Batrovcima, na izlazu i putnička i teretna vozila cekaju 60 minuta.

Na auto- putu E-75 zbog radova na pojačanom održavanju mosta preko Južne Morave do 1. septembra za saobraćaj zatvorena zaustavna traka iz smera Leskovca ka Nišu, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom trakom.

Na deonici Leskovac(Strojkovce) – Leskovac, kod mesta Leskovac zbog radova na asfaltiranju puta do 20. avgusta od 7 do 17 časova saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila, uz povremene obustave od 9 do 12 i od 14 do 17 časova. Alternativni putni pravac tokom obustave je lokalni put Donja Jajina – Gornja Jajina.

Na deonici Bački Breg -Sombor sa obilaznicom oko Sombora, u toku su radovi na rehabilitaciji puta i trajaće do 31. avgusta, a saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: