logo transparend vojvodina uzivo

Izmena trase linija broj 1, 5, 5N, 8 i 17

NOVI SAD – U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve određuje se privremena izmena trase autobuskih linija broj 1, 5, 5n, 8 i 17 zbog sanacije kolovoza u ulici Jovana Subotića, od ulice Vojvode Bojovića do Kisačke ulice u Novom Sadu.

Izmenjen režim saobraćajnih linija važi od 16.06. do 01.07.2023.

Autobusi na linija broj 1, 5, 5n, 8 i 17 menjaju trasu kretanja:

LINIJA BROJ 5
Smer sa Temerinskog puta: Od raskrsnice ulica Temerinske i Kisačke, autobusi saobraćaju desno u Kisačku ulicu, levo na Bulevar kralja Petra I, levo na Bulevar oslobođenja, desno u ulicu Novosadskog sajma i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Avijatičarskog naselja: Od raskrsnice ulica Novosadskog sajma i Bulevara oslobođenja, autobusi saobrađaju levo u Bulevar oslobođenja, desno u Bulevar kralja Petra I, desno u Kisačku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na liniji broj 5, na izmenjenom delu trase koriste redovna stajališta drugih linija osim stajališta „Bulevar oslobođenja-Bulevar kralja Petra I“ (kod Lutrije).

LINIJA BROJ 5N
Smer sa Temerinskog puta: Od raskrsnice ulica Temerinske i Kisačke autobusi saobraćaju desno u Kisačku ulicu, levo na Bulevar kralja Petra I, desno na Bulevar oslobođenja i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Železničke stanice: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I, autobusi saobraćaju levo na Bulevar kralja Petra I, desno u Kisačku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na liniji broj 5n, na izmenjenom delu trase koriste redovna stajališta drugih linija.

LINIJE BROJ 1 i 17
Smer ka Centru: Od raskrsnice Ulica Kisačke i Bulevara kralja Petra I autobusi saobraćaju desno na Bulevar kralja Petra I, levo u ulicu Braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer od Centra (linija broj 1): Od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Vojvode Bojovića autobusi saobraćaju levo u ulicu Vojvode Bojovića, dalje ulicama Žitni trg i Braće Jovandić do Bulevar kralja Petra I, desno na Bulevar kralja Petra I, levo u Kisačku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na linijama broj 1 i 17, na izmenjenom delu trase koriste redovna stajališta drugih linija.

LINIJA BROJ 8
Smer sa Novog Naselja: Od raskrsnice Bulevara kralja Petra I i ulice Braće Jovandić autobusi saobraćaju desno u ulicu Braće Jovandić, dalje saobraćaju ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Štranda: Od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Vojvode Bojovića autobusi saobraćaju levo u ulicu Vojvode Bojovića, dalje ulicama Žitni trg i Braće Jovandić do Bulevara kralja Petra I, levo na Bulevar kralja Petra I i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na liniji broj 8, na izmenjenom delu trase koriste redovna stajališta drugih linija.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.