Izložba slika Dragojle Lacković 26. aprila u Domu kulture Kačarevo

KAČAREVO – Dom kulture Kačarevo organizovaće svečano otvaranje izložbe slika Dragojle Lacković u petak, 26. aprila u 19 časova u Svečanoj sali MZ Kačarevo.

Ulaz je slobodan.

Pored predstavljanja autorke, u programu će učestvovati i književnici – pesnici kao i plesna grupa „Starogradska Srbija“ iz Beograda.

 

 

O autorki:

Dragojla Lacković je slikarka koja živi i stvara u Pančevu. Autorka se slikanjem bavi više od 20 godina. Koristi slikarsku tehniku za kreativno izražavanje, inspirisana ljubavlju prema svetu prirode dok prolazi kroz godišnja doba, bojama, lepoti biljaka i cveća, pejzažima, motivima seoskog života kao nepresušnim svetom lepote. Izlagala je na 54 samostalne izložbe i nešto manje zajedničkih u više gradova imesta (Beograd, Pančevo, Novi Sad, Kačarevo i drugim manjim zajednicama i kulturnim centrima u okolini). Kao član umetničkog kluba Vojske Srbije izlagala je par godina na Oktobarskom salonu.

Član je Unije asocijacije umetnika Srbije. Član je više pesničkih udruženja i njihov je počasni gost. Intenzivno stvara i objavljuje svoje radove. Njene radove prijatelji i ljubitelji umetnosti svakodnevno mogu videti na njenom Facebook profilu. Član je više umetničkih udruženja u inostranstvu gde na konkursima sa umetnicima iz celog sveta dobija visoka priznanja (diplome, nagrade, sertifikate i pohvale) od stručnih žirija i timova.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.