Isključenje struje u Vršcu 28. novembra

VRŠAC – Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Ogranak Pančevo, Pogon Vršac, obaveštavaju korisnike u Vršcu da će 28. novembra, bez električne energije ostati korisnici na sledećim lokacijama:

– 08:30-13:30 – Laze Nančića od Dvorske do Zmaj Jovine,Branka Radičevića od Dvorske do Nikole Tesle.

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu, obezbeđivanja stabilnog snabdevanja i unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Pančevo, Pogon Vršac, obavljaće radove na redovnom održavanju deonice niskonaponske mreže sa ciljem unapređenja kvaliteta snadbevanja električnom energijom korisnika,prevencije kvarova i pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.
Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.
U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

Operativni dispečerski centar, Pogon Vršac

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: