Inđija ponovo među tri najbolje turističke organizacije u Srbiji

INĐIJA – Turistička organizacija opštine Inđija je drugu godinu zaredom izabrana za jednu od tri najbolje u Srbiji na konkursu za dodelu „Turističkog cveta”, najprestižnije nagrade u oblasti turizma.
Foto: TO opštine Inđija

„Turistički cvet” je nagrada koju tradicionalno (od 1982. godine) dodeljuje Turistička organizacija Srbije za značajna ostvarenja i doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u Srbiji. U ocenjivanju se posebna pažnja obraća na nove programe, inovativne projekte, kreativne inicijative, angažman pojedinaca i organizacija kojima je obogaćena turistička ponuda Srbije. Žiri čini pet članova, afirmisanih stručnjaka iz oblasti turizma i medija, dok se šesta ocena dobija na osnovu glasanja internet publike.

Biraju se tri najuspešnije turističke organizacije od kojih jedna dobija nagradu, a ove godine to je TO grada Loznica. Inđija je jedini predstavnik Vojvodine i jedini predstavnik lokalnih samouprava sa teritorije Srbije koji je ušao u krug najboljih, dok su ostali kandidati u tom krugu gradovi.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: