Imamo prvog Srbina u prebogatom Njukaslu? Planiran je kao pojačanje za evropski tim, na meti već u januaru

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

U moru imena koja se pominju, našlo se i ono standardnog reprezentativca Srbije

Glavna fudbalska tema ovih dana i nedelja svakako je Njukasl. To je sada klub sa najbogatijim vlasnicima na svetu, što donosi i najviše ambicije. Naravno, za njih je potrebno vreme, ali licitacija oko pojačanja već je počela.

Prvi cilj, već ove sezone, jeste da se izbori opstanak u ligi. Neće biti lako, ali kad imate džak para bez dna, sve je lakše.

U seriji imena koja se pominju, našlo se i ime srpskog reprezentativca Filipa Kostića! Kako piše Bild, 28-godišnje krilo je na meti “svraka”, koji ga računaju ne samo kao pojačanje u borbi za opstanakšto neke klubove brinenego i kao deo evropskog Njukasla u narednim godinama.

Kostić je već ovog leta hteo da napusti Ajntraht i pređe u Lacio, ali ga je klub “minirao” na bizaran  način, tako što je njegovom agentu dao lažan mejl. Zato je propao njegov transfer u Lacio, pa je došlo do “varnica” na relaciji klub-igrač, ali se  Srbin na kraju vratio u tim, zaigrao opet i podsetio sve zašto je toliko važan.

Kostić ima ugovor sa Ajntrahtom do leta 2023, što znači da Njukasl morao da plati obeštećenje, ali timu čiji je vlasnik saudijski Javni investicioni fond to stvarno nije problem.

Prema nekim navodima, međutim, Njukasl neće čekati leto, već će “napasti” Kostića već u januaru.

Tagovi:

Pročitajte još: