Ibra je stidljiva, nežna duša, da ga mažeš na hleb: Stanković otkrio “tajnu” legendarnog Zlatana

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nikada ne bismo rekli da je takav čovek

Trener Crvene zvezde delio je klupske boje sa Zlatanom Ibrahimovićem.

U velikom intervjuu za italijanske medije Dejan Stanković je pričao na brojne teme, a jedna od njih bio je i fudbaler Milana.

Deki i Zlatan su prijatelji, a novinari Tutomerkata iskoristili su susret sa Stankovićem na utakmici Srbija – Azerbejdžan da pitaju našeg stručnjaka šta misli o nekadašnjem saigraču.

– Ibra se potpuno razlikuje od onoga što vidite na TV ekranu. Rekao bih da je pravi Zlatan Ibrahimović sasvim suprotan od toga. Pravi Zlatan je skroman i stidljiv. Kad smo sa prijateljima, on je rezervisan. Možda sam sad otkrio njegovu tajnu, ali on je takav, “na hleb da ga mažeš” – rekao je Stanković.

Trener Crvene zvezde naglasio je da je srećan što Ibrahimović i dalje aktivno igra fudbal.

– Ima ogromno srce, verujte mi. Nedavno je napunio 40 godina i koristim ovu priliku da mu ponovo čestitam. Zadovoljan sam što je u ovim godinama i dalje na terenu i što se bori kao lav. Njegove ljudske osobine su dodatna vrednost za Milan, on sa 40 godina zna šta može na terenu i balansira sam po sebi.

Stanković i Ibrahimović bili su saigrači u milanskom Interu od 2006. do 2009. godine, postali i ostali veliki prijatelji.

Tagovi:

Pročitajte još: