I TikTok najavio uvođenje dugmeta Dislike

Kineska aplikacija za video zapise kratkog formata, objavila je da će svoje dugme dislike komentara učiniti dostupnim svim korisnicima širom sveta.

TikTok, kineska aplikacija za video zapise kratkog formata, objavila je da će svoje dugme dislike komentara učiniti dostupnim svim korisnicima širom sveta. Da bi pomogao korisnicima da identifikuju primedbe za koje smatraju da su nepotrebne ili neprikladne, TikTok je počeo da testira alat još u aprilu.

„Objavljujemo ga na međunarodnom nivou nakon nekih testiranja: Ljudi mogu da uređuju svoje komentare u bilo kom trenutku ponovnim dodirom, a ukupna količina nesviđanja za komentar neće biti javno prikazana.“

TikTok smatra da je ovo način da se poboljša korisničko iskustvo. „Ovo nam pomaže da razvijemo odeljak za komentare i autentične diskusije, jer smo u mogućnosti da bolje uočimo nepotrebne ili neprikladne komentare.“

Pored mogućnosti da prijavite komentar zbog kršenja smernica zajednica, biće dostupno i dugme „Ne sviđa mi se“. Korisnici treba da koriste uobičajnu proceduru za prijavljivanje primedbi i da ne koriste dugme ne sviđa mi se u tu svrhu.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: