I ove godine Grad Novi Sad obezbedio 730 paketića za romsku decu

NOVI SAD – Grad Novi Sad ni ove godine nije zaboravio da za predstojeće novogodišnje praznike obraduje romsku decu u Novom Sadu i prigradskim naseljima
Foto. Grad Novi Sad
Novi Sad grad koji posvećuje pažnju pripadnicima nacionalnih manjina i ove godine kao i unazat par obraduje romske mališane povodom novogodišnjih praznika. 
Ovo je vreme u kojem nam je novi početak i nova prilika; u kojem se neke stvari prekidaju, neke počinju, a neke nastavljaju. Izbori su na svima nama, a romski mališani koji danas dobijaju paketić, poklon grada Novog Sada imaju izbor da budu srećni, uspešni i radosni u životu. Danas se u ime mališana, ali i u ime romske zajednice zahvaljujem Gradu Novom Sadu i gradonačelniku Đuriću što je i ove godine mislio i radio za sve naše sugrađane, a posebno što praznične dane čini dodatno radosnim najmlađim Romima Novog Sada.
U želji da nova godina bude dobrog zdravlja, sreće i uspeha, nadam se 2023-oj kao godini koju ćemo svi samo po dobrom pamtiti istakla je pokrajinska poslanica Jelena Jovanović.
 
Podeli su prisustvovali i direktorka kancelarije za inkluziju Roma Ljiljana Mihajlovic, predstavnici MZ Kovilj: Predsednica Sanja Samočeta sa svojim saradnicima Božanom Stančić, Bebom Mrđa, Goranom Firićem, Sunčicom Zaom, kao  i  našim Deda Mrazom Daliborkom Đokić predstavnicom MO 1 iz Kaća.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.