I ovaj čovek treba i dalje da predaje studentima?! Novi skandal Marinikinog heroja, Gruhonjić poručio da je za njega Kosovo nezavisno!

Ova Gruhonjićeva izjava samo je poslednja u nizu njegovih skandaloznih antisrpskih izjava.

Dinko Gruhonjić, novinar i profesor na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, koji se “proslavio” govorom mržnje protiv Srbije i Srba na antisrpskom festivalu u Dubrovniku, ponovo je bio gost novinara Darka Šukovića, jednog od najagresivnijih Srbomrzaca u Crnoj Gori.

Odgovarajući na pitanje o podršci Crne Gore članstvu tzv. Kosova u Savetu Evrope, Gruhonjić, čije je stavove ovih dana više puta javno podržala lista “Nasiljem protiv Srbije”, predvođena Marinikom Tepić, izrazio je nadu da Crna Gora neće menjati svoju politiku kada je reč o Kosovu i Metohiji i time još jednom poručio da je južna srpska pokrajina za njega nezavisna država.

Video možete poslušati OVDE.

Ova Gruhonjićeva izjava samo je poslednja u nizu njegovih skandaloznih antisrpskih izjava, poput one o “lepom imenu” Dinka Šakića, ustaškog koljača i upravnika Jasenovca, ili najave da će “skvotirati” srpske crkve i pretvoriti ih u pabove.

Takođe, ova izjava još je jedan povod da postavimo sasvim logično pitanje: Da li Dinko Gruhonjić kao profesor treba svoje antisrpske stavove i dalje da prenosi srpskim studentima?

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.