logo transparend vojvodina uzivo

Humanitarni piknik u subotu ispred Omladinskog saveza OPENS

NOVI SAD – U subotu 12. avgusta se obeležava Međunarodni dan mladih, a Omladinski savez udruženja OPENS ove godine obeležiće ovaj datum kroz organizaciju humanitarnog piknika u Omladinskom centru.

Nedavno, priča jednog volontera krenula je drastično da se menja zbog pojave neočekivane bolesti. Njegova borba i dalje traje, a OPENS, u želji da pružim podršku i njemu i njegovoj porodici, hoće da pokaže koliko mladi mogu pomoći jedni drugima.

Tim povodom organizuju se HUMANITARNI PIKNIK kao priliku da vreme provedu u društvu kolega, saradnika i prijatelja, ali i da pomognu jednoj mladoj osobi koja je kroz svoje volontiranje mnogo dala svojoj zajednici.

Na humanitarnom pikniku posetioci će imati priliku da probaju: sladolede, koktele i limunade.
Svi proizvodi će biti služeni po početnim, simboličnim cenama, a kompletna zarada biće usmerena ka pružanju podrške našem volonteru.

Pored toga, istog dana u prostorijama Omladinskog centra OPENS biće otvoren punkt za dobrovoljno davanje krvi Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine, gde svi redovni (ali i novi!) dobrovoljni davaoci krvi mogu da pomognu i na ovaj način.

Leto je period kada su lekarima potrebne veće količine zaliha krvi i Dan mladih iskoristićemo da zajednici pomognemo i na ovaj način.

Humanitarni piknik će se održati 12. avgusta od 19 do 22 časova na adresi Bulevar despota Stefana 5, ispred Omladinskog centra OPENS, dok je radno vreme punkta za dobrovoljno davanje krvi od 18 do 20 časova.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.