Humanitarna VPŠ „Trčim za dečji osmeh” 9. marta u Kameničkom parku

NOVI SAD – Humanitarna „VPŠ Novosadska trka – trčim za dečiji osmeh”, koju tradicionalno, već deseti put organizuju Atletski klub „Apatin” i Visoka poslovna škola strukovnih studija (VPŠ) iz Novog Sada, biće održana u subotu, 9. marta u Kameničkom parku u 10 časova.

Cilj manifestacije je da se prikupe novčana i nematerijalna sredstva (odeća i obuća, igračke i slatkiši) za decu bez roditeljskog staranja koja žive i borave u Sigurnoj dečijoj kući, Svratištu za decu i mlade Grada Novog Sada i u Dečijem selu. Novčana sredstva prikupljaju se u okviru kotizacije, dok se garderoba, igračke i slatkiši na dan trke mogu doneti u Prijemni centar organizatora u Kameničkom parku. Prijemni centar otvara se već na dan trke u 9 sati.

U okviru manifestacije održaće se dečije trke na 100, 200, 400, 600 i 800 metara, dok se odrasli nadmeću na deonicama od 4 i 10 kilometara.

Prijave za sve trke otvorene su do 1. marta u 10 časova na portalu, a rok za uplatu kotizacije je 1. mart do 15 časova. Prijave i uplate nakon ovog datuma niti na dan trke nisu moguće.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.