Humanitarna akcija OŠ “Sava Munćan“ Kruščica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

BELA CRKVA – U duhu novogodišnjih i božićnih praznika učenici i nastavnici Osnove škole „Sava Munćan“ Kruščica u dvorištu škole organizovali su prodajni bazar, humanitarnog karaktera.

Organizovanje humanitarnog bazara“Naše malo nekom znači puno“ podržala je Кoalicija za dobročinstvo,koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac u sklopu Projekta za unapređenje okvira za davanje, koji podržava USAID.

Projektne aktivnosti u okviru Humanitarnog bazara osmislile su i realizovale Nataša Petrović,pedagog škole i Milica Araškov,bibliotekar škole.Sve aktivnosti podržao je Mirčov Nikola, direktor škole.

Na humanitarnom bazaru bili su izloženi i prodavani produkti zajedničkog rada svih učenika,roditelja i zaposlenih iz OŠ „Sava Munćan“Кruščica.
„Zajedničkim radom i trudom u okviru Humanitarnog bazara“Naše malo nekom znači puno“ doprinelo se lepoj,prazničnoj atmosferi u školi,razvijanju empatije, humanosti i negovanju porodičnih vrednosti“, rekao je Nikola Mirčov, direktor Osnovne škole „Sava Munćan“, Kruščica.

Sav prihod koji je sakupljen na ovoj humanitarnoj akciji doniran je za korisnike usluge smeštaja Doma za decu i omladinu „Vera Radivojević“, Bela Crkva.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: