Hteo sam Mesija, moj san je trajao cela tri sata: Simeone tražio pomoć od Suareza

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Argentinac želeo zemljaka u timu

Lionel Mesi završio je u PSŽ nakon odlaska iz Barselone, a nema dana da se ne pojavi neko i kaže kako je “malo falilo” da Argentinac završi u nekom drugom klubu.

Uglavnom se radi o spekulacijama i “rekla – kazala” varijantama, ali kad menadžer lično prizna da je letos razmišljao o Mesiju, onda je to prilično jaka stvar.

A Dijego Simeone, Argentinac sa klupe Atletiko Madrida je saopštio upravo to. Imao je ideju da angažuje Mesija. I to preko posrednika, Leovog bivšeg saigrača i velikog prijatelja koji nosi dres “jorgandžija”.

Kada je postalo jasno da Mesi napušta Barselonu pozvao sam Luisa Suareza – rekao je Simeone za Ole, pa pojasnio:

– Uz sve poštovanje, nisam ja bio taj koji je direktno pozvao Lea. Kontaktirao sam Suareza da pitam kako je, da li bi hteo da dođe kod nas… Da li postoji i minimalna mogućnost da napravimo taj transfer?

Da li je došlo do razgovora Suareza i Mesija nije poznato, ali se zna da Simeone nije morao previše sebe da potroši na razmišljanje od jednom od najboljih fudbalera današnjice.

Vreme u kom sam sanjao da bi Mesi mogao da dođe u Atletiko potrajalo je samo tri sata. Već tada je PSŽ bio opsednut idejom da potpiše ugovor sa njim – zaključio je Simeone.

Tagovi:

Pročitajte još: