Hrvatima se slošilo, pali u depresiju, pa na sav glas priznaju: “Vučić i ove izbore pobeđuje, a mi bismo voleli da to učini opozicija”

SRBIJA – Izbori u Srbiji se polako pribižavaju, a što smo bliže datumu odluke Srbija i njen predsednik Aleksandar Vučić postaju glavna tema u regionu.

Ovo se posebno odnosi na Hrvatsku, koja je brže-bolje počela da se meša u naše izbore, iako se Srbija nikada nije bavila njima, niti se mešala u njihovu politiku, i ne samo njihovu, nego politiku bilo koje zemlje

Međutim, izgleda da je Hrvatima Srbija trn u oku, a kako i ne bi bila kada je u poslednjih nekoliko godina toliko napredovala da ih je prestigla u svemu

E, pa izgleda da smo im toliki trn u oku, pa su odlučili da bez srama krenu sa izjavama oko izbora. Čak su i svog novinara poslalai u Srbiju.

@tatamahx7vg Hrvati u depresiji, Vučić će pobediti i na ovim izborima! #fy #fypシ #vucic #hrvati #srbija #hrvatska #rtl #zatebe #balkan #viralvideo #srbijatiktok ♬ love song (hesitations) (sped up) – Lofuu & Shiloh Dynasty & dprk

Voditeljka hrvatskog RTL-a, bez trunke srama u programu je izjavila sledeće:

– Decembar će obeležiti i izbori u Srbiji, a ko će pobediti neizvesno je otprilike kao i to da li ćete u narednih mesec dana na TV-u videti “Sam u kući” ili na radiju čuti “All I Want for Christmas is You”! Pobediće, dakle, Aleksandar Vučić! O njemu ste čuli ali zato ne znate puno o ljudima koji ga žele zameniti a koji bi sa Hrvatskom mogli razgovarati pristojnije i normalnije! – izjavila je voditeljka RTL.

Po njihovom mišljenju, Radomir Lazović je bolji predstavnik Srbije, a narodu poznatiji kao Đilasovac, koji je priznao da nije izjavio saučešće porodicama nastradilih u velikim tragedijama koje su u maju pogodile našu zemlju.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.