Pohovani tost sa sirom i šunkom dekadentni je spoj dobro poznatih ukusa.
Ovaj recept sjajna je ideja za doručak ili večeru jer je vrlo ukusan i pravi se očas posla od sastojaka iz frižidera.
Sastojci:
4 kriške tosta
4 kriške topljivog sira po želji
4 kriške šunke po želji
2 jajeta
100 grama brašna
100 grama prezli
ulje po želji za prženje
Priprema:
Između dve kriške tosta stavite po dve kriške sira i šunke kako biste napravili uobičajeni tost sendvič.
Pohujte sendvič uobičajeno: umočite ga u umućena jaja, brašno i prezle, a potom ispecite na ulju sa svake strane dok ne dobije zlatnosmeđu boju.
Ispečene sendviče stavite na ubrus da upije masnoću, a potom poslužite uz sos i salatu po želji.
Pročitajte još:
Ne bacajte stari hleb: Napravite ukusnu gurmansku pitu
Jednostavan način da iskoristite stari hleb koji vam je preostao od prethodna 2 – 3 dana. Nema bacanja hleba, jer možete da napravite sjajnu pitu za doručak ili večeru. Sastojci potrebni za pitu: 500 gr starog hleba, 2 jajeta, 600 ml mleka, 400 ml jogurta, 2 kašike sira, susam, so, maslinovo ulje, biber, bosiljak, peršun, […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.