Horoskopski znaci i parfemi: Cvetni, citrusni ili šumski miris, koji vama odgovara?

Svako ima neki svoj parfem među favoritima

Svaki horoskopski znak je priča za sebe, a isto tako je i kada su mirisi u pitanju. Ne dopada se svima sve i to je u redu, a kada su mirisi i parfemi u pitanju svako želi da miriše najlepše i da odiše svežinom.

Koji mirisi odgovaraju svakom horoskopskom znaku? Imate li vi neke mirise kojima ste verni i od kojih ne odstupate? Pročitajte u nastavku kakve mirise voli svaki horoskopski znak.

Ovan – mirisi začinskih biljaka
Ovan je prvi i vatreni znak Zodijaka. Ima snažan uticaj i uživaće u začinskim mirisima koji daju podjednako vatrenu notu. Odvažne, ambiciozne i konkurentne, ove začinske note savršeno će se upariti sa Ovnom i kada je reč o poklonima, piše “Elle decor”.

Bik – cvetne note
Bik je zemljani znak koji se povezuje sa cvetnim mirisnim notama. Njihova sezona je sredina proleća, kada cveće cveta. Cvetni mirisi su takođe izbalansirani sa prizemljenim notama poput antilopa i burbonske vanile u čast Bikovoj zemaljskoj energiji.

Blizanci – citrusni mirisi
Sazvežđe Blizanaca je povezano sa grčkim mitološkim blizancima Kastorom i Poluksom, po kojima su nazvane dve zvezde u sazvežđu. Kako to utiče na mirise? Blizanci imaju radoznalu i stimulativnu prirodu i to se dobro slaže sa energizirajućim citrusnim mirisima, za koje kažu da su “savršeni za živahne i pozitivne Blizance”.

Blizanci su živahni, pametni, brzi ljudi koji donose najuzbudljiviju energiju.

Rak – gurmanski mirisi
Rak je intuitivan, emocionalni i vodeni znak, pa su gurmanski mirisi, koji su nostalgični, popustljivi i slatki pravi izbor za ovaj znak. Sentimentalni rak će ceniti sočne i gurmanske mirise zbog kojih se osećaju udobno.

Lav – mirisi šume
Ovaj živahni vatreni znak je kralj džungle ili u ovom slučaju šume. Energija Lava je romantična, kraljevska i sklona luksuzu koja odgovara toplim, primamljivim i raskošnim mirisima iz kategorije šuma. Lavovi su puni života što je slično ovoj porodici mirisa.

Devica – zelenilo
Devica je povezana sa jesenjim periodom i marljivošću. Ona je i znak žetve, a ovi mirisi su i arome prirodnih stvari koje biste ubrali iz bašte. Zeleni mirisi baštenske ponude, savršeno se slažu sa ovim zemljanim znakom.

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.