logo transparend vojvodina uzivo

Heroji na više frontova: Vatrogasci obišli Prihvatilište za decu i mlade „Sigurna dečija kuća“ i podelili novogodišnje paketiće (FOTO)

NOVI SAD – Još jedna u nizu humanitarna akcija odvila se danas, a heroji iz DVD Bukovac i DVD Laza Kostić su obišli Prihvatilište za decu i mlade „Sigurna dečija kuća“.

-Naši heroji, vatrogasci iz Dobrovoljno Vatrogasno Drustvo Bukovac i DVD Laza Kostić – Novi Sad, proveli nezaboravan dan u Prihvatilištu za decu i mlade „Sigurna dečija kuća“ Novi Sad. Deca su dočekala naše vatrogasce sa širokim osmesima, a zauzvrat su dobila poklončiće koji su im izmamili osmehe. Kamion vatrogasaca bio je prava atrakcija, i deca su bila oduševljena – rekli su iz Vatrogasnog saveza i dodali:

Foto: VSGNS

-Ali, iznenađenja nisu izostala ni za naše vatrogasce. Dobili su posebne poklone, izrađene sa puno ljubavi od strane dece iz „Sigurne dečije kuće“ i dece iz dnevnog boravka. Takav gest znači svet našim herojima. Ovaj dan nije samo bio o darivanju, već i o deljenju nezaboravnih trenutaka, stvaranju uspomena i gradnji mostova i saradnje. Hvala svima koji su učestvovali i učinili ovaj dan posebnim!

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.