logo transparend vojvodina uzivo

Harija Kejna uhvatila panika pred EURO 24 i duel sa Srbijom: „Bilo je to pravo s…nje“

Engleska ulazi u Evropsko prvenstvo s nešto manje sigurnosti nakon iznenađujućeg poraza od Islanda na Vembliju u generalnoj probi (0:1).

Hari Kejn jasno izražava zabrinutost za formu tima i upozorava na izazove koji ih očekuju u grupnoj fazi, posebno naglašavajući potrebu za poboljšanjem u odbrani i napadu.

– Ovakvi porazi mogu da budu poziv na buđenje za sve nas. Moramo da shvatimo da neće biti lako kao što ljudi misle. Imamo mnogo posla da odradimo, nekad je potrebno da se razbudiš. Puno je elemenata koje moramo da popravimo, naročito u presingu. Utakmice u grupnoj fazi biće slične kao ova protiv Islanda. Moraćemo da se branimo kvalitetno, naročito od dugih loptu. U napadu treba da budemo strpljivi – rekao je Kejn.

Iako je ovo bila razočaravajuća proba za Englesku, Kejn i ekipa odlučni su da se fokusiraju na predstojeće izazove i iskoriste novu šansu za osvajanje titule.

– Bilo je to pravo s*anje. Ali u fudbalu uvek imaš uspone i padove. Prošlo je skoro dve godine od poslednjeg takmičenja, moramo na to da zaboravimo i da budemo uzbuđeni zbog novog turnira – dodao je Kejn.

Srbija će biti prvi protivnik Engleske na turniru, s utakmicom zakazanom za 16. jun u Gelzenkirhenu, dok će Orlovi pokušati ostvariti uspeh u grupi C protiv Danske i Slovenije.

Pročitajte još:

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.