Haos u Bajernu se ne smiruje: Zvezde tima javno negodovale zbog smene trenera

I dalje se strasti ne smiruju

Ne smiruju se strasti u Bajernu posle smene Julijana Nagelsmana. I pre nego što je Tomas Tuhel, novi trener Bavaraca, odradio prvi trening sa ekipom, nekoliko izjava je ukazalo na nezadovoljstvo kod igrača.

Naime, čini se da pojedinim igračima smena trenera nije najbolje “legla”, a prvi koji su javno izrazili negodovanje su Džošua Kimih i Leon Gorecka.

Ipak, ovakva izjava izazvala je još veću buru u Minhenu, jer je ispalo da Kimih gotovo potpuno otvoreno kritikuje poteze uprave kluba. On se potom izvinio, i objasnio da je u izjavi mislio u opštom smislu, i da se to nikako ne odnosi na klupsko rukovodstvo.

Ni Leon Gorecka nije najbolje podneo odlazak Nagelsmana, što svedoči i njegova izjava.

– Bili smo veoma bliski. Kada neko poput njega odjednom više nije ovde, što se desilo niotkuda, verujem da je to šok za sve. Ipak, verujem da uprava čini ono što je najbolje za klub – zaključio je Gorecka.

Ipak, svestan je i Tuhel da u početku neće sve biti tako jednostavno, što potvrđuje i jedna od prvih izjava po dolasku u Bajern, gde je istakao da “zna da neće svi biti srećni zbog promene trenera”.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: